top of page

About Us

Suntem o companie cu sediul in Ungaria,  producatoare de folie din otel  special pentru coacere pentru  cuptorul dumneavoastra de acasa. Aceasta companie a fost fondata de un grup de brutari entuziasti in octombrie 2019 si de atunci am reusit sa impartasim  produsele noastre minunate pentru clientii fideli  din  toata Europa.

Oferim livrări rapide in toata Europa împreună cu partenerul nostru de transport, GLS. Expedierea poate dura  între 3-5 zile lucrătoare, depinde de locatia de destinatie.

 Odată cu situația coronavirusului, nu am întâmpinat întârzieri majore, cu toate acestea, vă rugăm să aveți răbdare dacă pachetul dumneavoastra va  întârzia câteva zile!

Putem spune sincer că ChefSteel este ultimul instrument de care are nevoie bucătăria dumneavoastra pentru a coace cea mai buna pizza și pâine de casa chiar în cuptorul de acasă. Puteți verifica si viziona  fotografiile și videoclipurile  pe site-ului nostru web, unde puteți urmari prepararea pizzei de casă, pâine, clătite, carne la grătar, legume și multe altele. Una dintre rețetele noastre preferate de preparare pe folia de oțel este ungureasca, kakaos csiga, sau în engleză, melci cu ciocolată!

Unul dintre motivele pentru care mulți oameni indragesc  ChefSteel il reprezinta  caracteristicile căldurii. Oțelul carbon este capabil să compenseze temperatura maximă scăzută și distribuția inegală a căldurii cuptoarelor de acasă. În timpul perioadei de coacere foarte rapide (folosind ChefSteel),  aluatul nu se usucă, dar totusi poate deveni maroniu, prajit partial, ceea ce este perfect pentru pizza și, de asemenea, excelent pentru a face o crustă foarte crocantă pe pâinea ta.

Oțelul carbon are cele mai optime caracteristici de căldură la o temperatura de 250 Celsius. Aceasta garantează exteriorul crocant și interiorul moale al oricărui aluat pe care va hotarati  să îl coaceți. În plus, capacitatea de căldură a oțelului carbon este de multe ori mai mare decât cea a pietrelor de copt sau a oțelului inoxidabil, el creează o distribuție foarte uniformă a căldurii în cuptorul dvs. ceea ce înseamnă că pâinea și pizza sunt pregatite uniform pana la perfecțiune.

Materialul oțel carbon A36 din care este fabricat ChefSteel este de 18 ori mai bun conducator de căldura decât suprafețele ceramice de copt, cum ar fi pietrele pentru pizza. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care puteți coace pizza în stil napolitan pe ChefSteel chiar și la 250 de grade Celsius. Păstrează căldura și permite un mediu mult mai fierbinte, imitând un cuptor italian tradițional în aer liber.

Dacă sunteți un brutar cu experiență sau mai degrabă un incepator, avem diferite opțiuni pentru dvs.! Folia de oțelul de 10 mm este cea mai groasa pe care o vindem și oferă celor seriosi care prepara in casa posibilitatea de a coace mai multe pâini  in acelasi timp precum  și mai multe pizza una după alta. Recomandăm folia de oțel de 6 mm pentru acei clienți care abia încep și nu trebuie să facă cantități mari foarte repede! Tendința este de a folosi foliile de 6mm și 10mm, în funcție de nevoile noastre. Dacă avem o petrecere cu pizza, folosim folia de 10mm. Cu toate acestea, dacă facem doar niște pâine, un grătar pentru noi, folosim 6mm.

Daca aveti intrebari, va rugam sa trimiteti email la info@chefsteel.eu. Vorbim maghiara, engleza si putin germane dar vom incerca sa facem ceea ce este mai bine ca sa va putem ajuta.

Cu stima si spor la copt 

Bella and Jázon

bottom of page