top of page

About Us

Wij zijn een bedrijf gevestigd in Hongarije, waar we bakplaten maken voor de oven in huis. Het bedrijf is opgericht door Avid Hobby Makers in oktober 2019 en sindsdien hebben we ons geweldig product kunnen delen met onze trouwe klanten in Europa.

Wij bieden snelle bezorgingen in Europa in samenwerking met ons koerier, GLS. Bezorging duurt tussen de 3 tot 5 werkdagen. Ondanks de situatie met het Coronavirus, hebben wij tot nu toe geen grote vertragingen opgelopen. Toch willen wij u vragen om geduldig te blijven als het pakketje een paar dagen later word geleverd.

We kunnen met vertrouwen zeggen dat ChefSteel het keukengereedschap is dat voor het bakken van de beste pizza’s en broden in uw eigen oven. U kunt foto’s en video’s vinden op onze website met homemade pizza, brood, pannenkoeken, gegrilde groenten en meer. Een van onze favoriete recepten voor onze bak plaat is de Hongaarse kakaos csiga, ofwel, chocolate swirls!

Een van de redenen dat zo veel mensen van ChefSteel houden, is de manier hoe het omgaat met hitte. Koolstofstaal kan compenseren voor voor een lage maximum oventemperatuur en ongelijke hitte verdeling in de thuisoven. Tijdens de snelle baktijd met gebruik van ChefSteel, droogt het deeg niet uit, maar kan nog wel schroeien wat perfect is voor pizza’s en voor een knapperige korst bij uw zelfgebakken brood.

Koolstofstaal heeft de beste hitte eigenschappen rond 250oC. Dit garandeert een krokante buiten kant en een zachte binnenkant bij elk deeg dat u wil bakken. De hitte capaciteit van koolstofstaal is veel groter dan die van stenen of roestvrijstalen platen. Dit zorg voor een even hitte verdeling in uw oven wat betekend dat uw brood of pizza egaal tot perfectie word gebakken.

De A36 koolstofstaal waar ChefSteel van gemaakt word is 18 keer beter in warmte geleiden dan ceramische platen, zoals een pizzasteen. Dit is een van de grootste redenen waarom je met ChefSteel zelf op 250oC een pizza in Napolitaanse stijl kan maken. Het behoud de warmte en laat een veel warmere omgeving toe om een traditionele Italiaanse buiten oven na te bootsen.

Of je nou een beginner of al een ervaren bakker bent, wij bieden u verschillende opties aan. De 10mm staal is de dikste diende verkopen. Deze geeft de serieuze thuis bakkers de kans om meerdere broden tegelijk of meerdere pizza achteren elkaar te bakken. Voor de klanten die nog maar net beginnen en geen grote hoeveelheden heel snel hoeven te bakken, raden we de 6mm aan. Ook wij gebruiken zowel onze 6mm en 10mm voor verschillende gelegenheden. Voor een bijvoorbeeld pizza feestje gebruiken we onze 10mm. Als we gewoon wat brood willen bakken of vlees aan het grillen voor onszelf, gebruik nee de 6mm plaat.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via info@chefsteel.eu. Wij spreken Hongaars, Engels en een klein beetje Duits. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Vriendelijke groeten en veel plezier met bakken.

Bella en Jázon

bottom of page